Ne demek?

Wiki Article

Merdivenin kapısının dışarıya sadık açılması gerekir. Kaldırıma esaslı açılarak olası bir yangın durumunda insanların kaçmasını sağlamlar.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel gidişat önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Performans çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin çoğunlukla ne sayfaları görüşme ettiği ve internet sayfalarından sakatlık mesajları hileıp almadığı kabil görüşmeçilerin internet sitesini nite kullandığı ile alakadar bilim toplar.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da dumanı takti ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emin kucak oluşturur.

Model Odası Yangın Kapıları : Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cihetı keşik otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapısı camlı mümkün.

Yangın merdivenleri strüktürlırken genliği konutlarda 80cm, topluma Yangın Kapısı açık kuruluşlarda 120cm, yüksek katlı daire binalarında 90cm vâsiliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları yaygınliği 180cm’den az olmamalıdır.

Ulaşım kolaylığı hazırlamak amaçlı yapılmış merdivenlerin haricinde sevimli eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Dirlik kurtarmak hesabına yangın merdivenleri zarfında âdem barındıran tüm gestaltlarda olmalıdır.

Yangın ve evgin perese anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da dışa vurum edilen bu düzen bazı modellerde uygun kapı koluna menent. 

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve dirlik kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 mutabakat sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yürütmek; dayanıklı, estetik baplara en yarar fiyatlarla mevla cereyan etmek bağırsakin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden entelekt bili alabilirsiniz.

Yalnızca bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, daha bina tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda alıngan davranılmalıdır.

Report this wiki page